Rendezvényektől zsúfolt hét után…

Az elmúlt két hétben nem unatkozhattak azok, akik figyelemmel kísérték a hazai cégek és a CNC.hu híreit, hiszen számtalan házi kiállításra, előadás sorozatokra és nyílt nap megrendezésére került sor.

A kihívás mely előtt álltunk, hogy egy napon két-három rendezvényen is forgatni tudjunk, inkább ösztönzőleg hatott, hiszen olyan újdonságokat, és szakmailag magas színvonalú előadásokat hallgathattunk, melyeket hamarosan oldalunkon is megosztunk olvasóinkkal.

A múlt héten adták át a Mazak Prágai Technológiai Központját, melynek megnyitóján a kilátogató magyar csapattal együtt a CNCMedia is jelen volt. Az erről szóló rövidfilmet már elkészítettük és jövőhéten fogjuk publikálni az oldalon.

De nem kellett Prágáig utazni, hogy újdonságokról hallhassunk, hiszen Pesten is számos rendezvény került megrendezésre ezen a héten. Egy héten keresztül, házi kiállítás keretében lehetett megismerni a TST Machine Kft. csepeli telephelyén az általuk forgalmazott szerszámgépeket, és a weboldalunkról is letölthető, nagyon népszerű Swansoft CNC oktató szoftver újdonságait. Továbbá a Siemens 828 CNC vezérlése került bemutatásra.

A Varinex Zrt. is egész napos programmal várta Digitális Prototípus elnevezésű rendezvényére az érdeklődőket. A teltházas rendezvény több teremben, számos előadást hallgathattunk meg a gyártás ezen területéről.

Azoknak akik átfogó képet akartak kapni a korszerű forgácsoló technológiákról, a héten lehetőségük volt Temesváron egyszerre négy cég előadásain keresztül  megismerni azt. A Sandvik Coromant szervezésében, előadásokat hallhattunk a graphIT Kft. által forgalmazott Edgecam szoftver újdonságairól, a DMG /Moris Seiki Hungary Kft. szerszámgépeiről és a Renishaw innovatív mérőgépeiről, termékeiről.

A hosszú hét fáradalmai és Május 1. miatt, a CNCMedia csapata is inkább a zöldben tölti a következő pár napot, amit a gyönyörű időre való tekintettel mindenkinek javaslunk! Újult erővel szerdától ismét jelentkezünk és a fent felsorolt rendezvényeket részleteiben is megismerhetik!Rendezvények egész héten