Növelni a nyomóerőt!

LVD LogoA erősebb présgép modellek nagyobb élhajlító képességgel rendelkeznek, hogy a feladatok széles köréhez illeszkedjenek. Ez teszi a PPEC sorozatot az egyik legátfogóbb sorozattá a középkategóriás élhajlítók körében, amik a 35 tonnástól egészen a 6100 mm élhajlító hosszúságú gépig terjednek.

A PPEC sorozat tagjai olyan érték központú élhajlítók, melyekben kombinálva vannak a könnyen használható alkalmazások, a masszív, egyszerű kialakítással. Minden modellt az LVD Cadman Lite vezérléssel láttak el. A Lite változat ugyanazon a felhasználóbarát elven alapszik, mint a teljes értékű CADMAN Touch Control. Így a Lite változatban is megtalálhatók a legfontosabb funkciók, mint például a 2D-s grafikus programozás, a hajlítási jellemzők automatikus számítása ütközésérzékelővel, közvetlen szög- vagy gyors hajlító programozás és kapcsolódás az LVD CADMAN-B offline programozási szoftveréhez.

A PPEC gépeken található Energia Redukáló Rendszer (ERS) akár 30%-kal több energia-megtakarítást eredményezhet kategóriájának többi modelljéhez képest, így csökkentve ezzel a működési költségeket” – állítja az LVD.

PPEC élhajlító gép
A PPEC 320 tonnáig terjedő modelljei masszív, egy felfogásban elkészült hegesztett gépágyakra épülnek, garantálva ezzel a gép pontosságát. A hidraulikus munkahengerek acélöntvényekből készülnek, a dugattyúk pedig finomra csiszolt, mikro-polírozott acél kovácsdarabok.

A mikroprocesszor technológia a szervo-vezérlésű hidraulikához és elektronikához kapcsolódik, hogy biztosítsa a hajlítási folyamat teljes ellenőrzését. A dupla ágyazatú kapcsolt jeladók oly módon csatlakoznak a gépágyhoz és referencia pontjuk úgy van kijelölve, hogy az oldalsó keretek esetleges hajlítás közbeni deformálódása ne befolyásolja a felső rúd (Y1-Y2) pozicionálásának pontosságát 0.01 mm-ig.

Az új, magasabb kapacitású, 320-tól 640 tonnáig terjedő PPEC modellek 2-tengelyű (X, R), vagy 4-tengelyű hátsó illesztékkel rendelkeznek (X, R, Z1, Z2), két 100 mm-es szélességű ütközővel. Választható a függőleges terhelésű gép, a klasszikus LVD vagy az európai szabványú felszerszámozás is.

További információ

LVD Group honlapján

Magyarországi forgalmazó az LVD honlapja alapján: MW-Tech. Kereskedelmi es Szolgaltato Kft.


Képek és szöveg: www.lvdgroup.com