Második generációs Solidoodle 3D nyomtató

Solidoodle 3D nyomtatóA Solidoodle 3D nyomtatója jó választás azoknak, akik egyszerű, összeszerelés nélkül, rögtön a kicsomagolás után használható 3D nyomtatót keresnek, egyszerű feladatokra. Csak fel kell tölteni a nyomtatni kívánt darab CAD modelljét és már nyomtatható is. A gépet teljesen összeszerelve szállítják, így nincs hosszú beüzemelési idő.

A Solidoodle második generációs 3D nyomtatóját repülőgépipari mérnökök tervezték, a szerkezete merev és precíz egyszerre. A teljes keret acélból készült, a mozgó gépelemek pedig sima, és pontos mozgást végeznek.

A standard géppel 152,4×152,4×152,4mm méretű műanyag darabok készíthetők, 1,75mm-es elemi szálak alkalmazhatók (ABS ajánlott). A gépet 300x300x300 befoglaló mérettel, tartós vázszerkezettel és teljesen összeszerelve és tesztelve szállítják.

A legkisebb modell 499$-ba kerül. Az alap felszereltségű géphez csak egy számítógépet és persze energiaforrást kell csatlakoztatni és már használható is. Jellemzően kisebb darabok készítésére alkalmas akril platformú, 70W-os teljesítmény igényű, nyitott felépítésű.

A szállított csomag tartalmazza a 3D nyomtatót, egy kisebb tekercs rostszálat, áramellátót, USB kábelt.