Magyarországon is együtt a DMG és a Mori Seiki

DMG / Mori Seiki Hungary Kft

DMG / Mori Seiki Hungary Kft

A DMG és a Mori Seiki egyesülése nem újdonság, de a magyarországi közös megjelenés csupán ezen a héten látott napvilágot. A korábbi DMG Hungary Kft. ezentúl tehát DMG / Mori Seiki Hungary Kft. néven folytatja tevékenységét. A Mori Seiki gépeket korábban a Wamatec Kft. értékesítette Magyarországon, a DMG / Mori Seiki Hungary Kft. mellett tovább folytatják ezt a tevékenységüket.

A korábbi DMG Hungary Kft. Vegyész  utcai telephelyén tartották azt a négy napos rendezvényt, ahol összesen 6 szerszámgépet mutattak be a meghívottaknak és minden érdeklődőnek, illetve a Microset UNO 115 eco szerszámbemérőt. A gépek keddtől péntekig egész nap megtekinthetők voltak, a cég értékesítői és szakemberei pedig folyamatosan tájékoztatást nyújtottak. A gépek üzem közben is megmutatták, mire is képesek.

Esztergák közül a Sprint 20 | 8 linear automata CNC esztergát, az NLX2500Y/700 univerzális CNC esztergagépet és az új külső megjelenéssel ellátott CTX 510 ECOLINE gépet mutatták be, míg marási alkalmazásokhoz a DMU 65 monoBLOCK univerzális öttengelyes marógépet és a DMC 635 V ECOLINE gépet, mely utóbbi szintén új külsőnek örvendett. Magyarországon először, szintén ezen a héten került bemutatásra a Milltap 700, amely a DMG és a Mori Seiki első közösen fejlesztett szerszámgépe.

A kiállításon a DMG és Mori Seiki gépek mellett, az érdeklődőknek lehetősége volt a Sandvik szerszámaival és az Unilub Kft. által forgalmazott Castrol kenőanyagaival is megismerkedni.

A csütörtöki nap kiemelt volt a négy napos rendezvényből, mivel este 6 órától tartott a VIP vendégek részére adott zenés vacsora. A résztvevők a japán és a német konyha remekeit ízlelhették meg, mellyel a szervezők anyacégeik hovatartozását jelezték. A vacsorát Dorin Schäffer, a DMG / Mori Seiki Hungary Kft. ügyvezető igazgatója konferálta fel Bartha-Bíró Barna fordításában.

A gépekről és a csütörtöki nap hangulatáról egy rövid videó összeállítást is készítettünk:

 

A helyszínen készült fotókból egy galéria is készült:

További információ

DMG/Mori Seiki Hungary Kft. a CNCMedia Tudástárában

Wamatec Hungary Kft. a CNCMedia Tudástárában

Kedves Olvasóink!
Mostantól követhettek minket új hírblogunkban is!
Pályázatok, kiállítások, meghívók és más hasznos információk érhetők el gépipari-, média- és sajtópartnereinktől az új hírkövető blogban:
http://www.cnc.hu/category/blog/