Korszerű forgácsolási technológiák a termelékenység szolgálatában

Korszerű forgácsolási technológiák

Napjaink rohamosan változó piaci környezetében, és a nehéz gazdasági helyzetben a forgácsoló iparban tevékenykedő cégek számára is egyre nehezebb a hatékony működés fenntartása. Rendezvényünkön a CNC forgácsolás legfontosabb szereplőitől, a legújabb csúcstechnológiákat nyújtó cégektől kaphat információkat a szerszámok, szerszámgépek, CAM megoldások és a bemérés újdonságairól, illetve a fejlesztések mellett képet kaphat arról is, hogy ezek a megoldások hogyan tudnak együttműködni, amellyel jelentősen javítható a termelékenység, és csökkenthetők a gyártási költségek.

Ezúton szeretnénk meghívni Önt és a szakterületen érintett kollégáit rendezvényünkre, amelyen a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A rendezvény tervezett programját, és a részvételhez szükséges on-line regisztrációs űrlapot az alábbi weboldalakon keresztül érheti el.

 

Időpont: 2012. április 26., 10:00 – 16:30 (Kapunyitás 8:30-tól)

Helyszín: Sandvik Coromant Szakmai Továbbképző Központ, 307160 Temesvár/Dubravita, Nucului u. 4-6., Románia

 

A helyszín megközelítésére ingyenes autóbuszjáratot indítunk Budapest, Felvonulási térről. Az indulás időpontja április 25., délután. A visszaindulás időpontja április 26., 16.30. A korlátozott számú férőhelyek kiosztása jelentkezési sorrendben történik. Az utazásról és a szálláslehetőségekről bővebben a regisztrációs oldalon talál információt.

 

On-line regisztráció: www.edgecam.hu/advtechreg

Tervezett program: www.edgecam.hu/advtech

 

Reméljük felkeltettük érdeklődését, és találkozunk a „Korszerű gyártási technológiák a termelékenység szolgálatában” rendezvényünkön!

A rendezvény szervezője:

Sandvik Coromant

Kiemelt partnerek:

graphIt DMG Moris Seiki Renishaw