GIFA, METEC, THERMPROCESS, NEWCAST kiállítás és vásár

Kijelölték a következő GIFA, METEC, THERMPROCESS és NEWCAST kiállítás és vásár időpontját. A nemzetközi vásárlátogató közönség újra megtapasztalhatja a négy sikeres technológiai vásár hangulatát Düsseldorfban, 2015. június 16-tól 20-ig. „Nagyon örülünk, hogy találtunk egy időpontot a kora nyári időszakban, így a jó atmoszféra biztosított lesz a megbeszéléseken és az üzleti tárgyalásokon a kiállítói csarnokokban” mondta Friedrich-Georg Kehrer projektvezető.

The Bright World of MetalsA legutóbbi „Bright World of Metals” új rekordod állított be a vásárok történetében közel 2000 kiállítóval, 78558 négyzetméternyi vásárterülettel és 79000, 83 különböző országból érkező látogatóval. A tavalyi rendezvény komoly hatással volt az öntészet, metallurgia iparágának képviselőire is, amely terület kiállítói tavaly szintén jelen voltak a rendezvényen. Számos üzletet kötöttek már a vásár időtartama alatt is, ugyanakkor a vállalatok visszajelzései szerint az üzleti kapcsolatok a vásár után is kivételesen jól alakultak.

Friedrich-Georg Kehrer megjegyezte: „Reméljük, hogy ez az időpont számon lesz tartva az elkövetkező három évben. Célunk, hogy kapcsolatban maradjunk a kiállítóinkkal, látogatóinkkal és a médiával az informatív és naprakész kiállítási portálunkon keresztül, a két rendezvény között is”. Az üzleti élet és a termékek napi szinten frissített hírei rendelkezésre állnak a kiállítás honlapjain:

 

További információ

Messe Düsseldorf a CNCMedia Tudástárában: http://www.cnc.hu/tudastar/?p=1805

GIFA honlapja: http://www.gifa.de

METEC honlap: http://www.metec.de

THERMPROCESS weboldala: http://www.thermprocess.de

NEWCAST információk: http://www.newcast.de