Egyszerű és gyors: Milltronics vezérlések

Többezer óra a CNC gépek vezérlő panelje előtt

Milltronics Centurion az IC Hungary Kft-tőlA kezelők több ezer órát is eltölthetnek a CNC gépek vezérlő panelje előtt.  Nagyon fontos tehát,  hogy a kezelés a legkifinomultabban és a lehető legkönnyebben történjen. A vevők igényeit szem előtt tartva a Milltronics innovatív, hatékony CNC vezérléssel és könnyen használható kezelőpanellel ellátott, minőségi szerszámgépeket gyárt.

A Milltronics Centurion vezérlésének tervezésekor nagy hangsúlyt fektettek az átláthatóságra és az egyszerű kezelhetőségre. A centurion vezérlés  amellett, hogy különösen könnyű kezelni, versenyképes az összes közkedvelt vezérlés típussal.

A vezérlés a duál processzorok előnyeit kihasználva két processzort használ, megosztva a számításokat. A PC alapú centurion vezérlés egy pentium processzort használ a kezelőfelület, és egy nagy teljesítményű 32 bites Motorola processzort a mozgás vezérlésére. A PC vezérlésnek köszönhetően az adattárolási kapacitás és a memória egyszerűen bővíthetők. A centurion vezérlések szerkezete lehetővé teszi a munkahelyi számítógépes hálózathoz való kapcsolódást, kihasználva a  hálózatba kapcsolt számítógépek közti nagysebességű adatátvitel és megosztás minden előnyét.

A párbeszédes programozás nem csak gyors és könnyű, hanem kivételesen hatékony is. Nincs szükség a bonyolult G és M kódok használatára. A szerszámpálya lefelé léptetéséhez szükséges bonyolult alprogram egybefűzések egy egyszerű eseménnyé csökkenthetők.

[youtube]iqIVPYe_xeI[/youtube]

 

Ne csak nézzen, lásson is!

A centurion vezérlés hatékony grafikus kijelzése úgy mutatja meg a programozónak a munkadarab geometriáját, amilyen az elkészült állapotban lesz. A képernyőn nyomon követhetjük a szerszám aktuális helyzetét, különböző színekkel jelölve a megmunkálást, a gyorsjáratot és a munkadarab geometriáját.

A legújabb vezérlés képes a munkadarab és a szerszámpálya 3 dimenziós testmodelles ábrázolására is.

A program teljeskörű kezelése PC-n is lehetséges

A program teljeskörű kezelése PC-n is lehetséges

A Milltronics Fastcam szoftvere, amely asztali számítógépünkre varázsolja a teljes CNC vezérlést,  lehetővé teszi  új programok írását, meglévő  programok szerkesztését és grafikus tesztelését továbbá  DXF fájlok beolvasását  távol a szerszámgéptől.

Tetszőleges sebességgel, előre és hátra

Milltronics CenturionA program automatikus futását megszakítva a kezelőnek lehetősége van a program folytatására a kézikerék irányításával.  A kézikerék mozgatásának függvényében halad tovább a program. Ez az egyedülálló funkció  lehetővé teszi a gép kezelője számára, hogy teljes mértékben felügyelje és irányítsa a gép mozgását és a program futását.

 

A Milltronics-ról

A Milltronics 1973 óta gyártja vezérléseit. Termékpalettáját horizontális és vertikális megmunkáló központok, sík-és ferdeágyas esztergák alkotják.

A cég filozófiája: „Az embereink tesznek különlegessé minket”. Aki ellátogatott már a Milltronics gyárába az megértheti, hogy miért az ott dolgozó emberek teszik a Milltronics-ot különlegessé. Jól képzett mérnökök, megbízható gépösszetevők, folyamatosan ellenőrzött  összeszerelés. A milltronics kapui mindig nyitva állnak az érdeklődők előtt.

A Milltronics gépek hazai forgalmazója az IC Hungary Kft.

[nggallery id=43]

További információ

IC Hungary Kft. a CNCMedia Tudástárában

Az IC Hungary Kft. honlapja

A Milltronics honlapja

Megosztás
[
    ]