A DMG és a MORI SEIKI egyesíti tevékenységeit Magyarországon

DMG / MORI SEIKI fejlécA németországi, ázsiai, az észak amerikai és számtalan más piacokon történt sikeres egyesülést követve, az európai piacok kialakítása párhuzamosan történik. 2012 február 1-től, a DMG és a Mori Seiki egyesíti tevékenységeit Magyarországon is. DMG / MORI SEIKI HUNGARY Kft. feladatai közé tartozik a teljeskörű értékesítés és szerviz tevékenységek végrehajtása, továbbá mindkét fél teljes termékpalettájának kezelése. A DMG / MORI SEIKI HUNGARY Kft. budapesti székhelyéről megemeli az ipari standardokat a kiváló gép-tervezésel és megoldásokkal, amelyek helytállnak bármely vevői kérésnek. Több mint 20 alkalmazottunk garantált támogatást biztosít a partnereinknek. Az összetett és szorosan összefonódott szerviz hálózatunkon keresztül hatékony erőforrásokkal, jól kidolgozott és átfogó technikai segítséget ajánlunk ügyfeleinknek, lehetőséget adva szerviz költségeik csökkentésére.

“Jöjjön és ossza meg ötleteit velünk!”

“A DMG / MORI SEIKI HUNGARY 20 tapasztalt és motivált alkalmazottja elkötelezett a 100% vevői elégedettség mellett, csúcskategóriás termékeket és szerviz megoldásokat szolgáltatva” – Dorin Schäffer, ügyvezető igazgató, DMG / MORI SEIKI HUNGARY Kft.

“A vállalat sikere a DMG intuitív megoldásait használó partnereink pozitív visszajelzéseitől függ. Egyesítve az értékesítési és szerviz tevékenységeinket a MORI SEIKI-vel közösen megemeljük standardjainkat, túlszárnyaljuk eddigi határainkat és elősegítjük minden eddigi és jövendőbeli partnerünk sikereit.”

A leghatékonyabb eredmények elérése érdekében, Magyarországon szerkezeti változtatásokat végeztünk: partnerünkkel, a Wamatec Hungary Kft-vel, DMG és MORI SEIKI megoldásokat kínálva majdnem az összes fémforgácsolási területet lefedjük. A Wamatec Hungary Kft. továbbra is maximálisan kiszolgálja MORI SEIKI ügyfeleit az értékesítés és szerviz területén valamint támogatja a DMG / MORI SEIKI Hungary Kft-t a MORI SEIKI termékcsaládra fókuszálva.

A részletekbe menő szerviz szolgáltatásokkal – alkalmazás illetve technikai ügyintézéssel, kezelői támogatással – átfogó megoldásokat biztosítunk a vásárlói igényeknek megfelelően. Technológiai központjaink élő demonstrációval és tréning felszerelésekkel járulnak hozzá az Ön sikeréhez. A jól felszerelt technológiai-, és alkalmazásközpontjaink kezdő és haladó képzéseket biztosítanak CNC és CAD / CAM fémmegmunkáló technológiákban.

A DMG és a MORI SEIKI jelentős előnyöket biztosít vevőinek 37 európai technológiai központtal, a top kategóriás technológiákkal és az átfogó értékesítési és szerviz szolgáltatásokkal. Több mint 10 szerviz alkalmazott és 24 órás helyi Hotline telefonos szolgálat segíti és támogatja Önt a felmerült problémák és kérdések megoldásában.

DMG ECOLINE CTX 310DMG ECOLINE DMU 50

A DMG és a Mori Seiki híres a csúcskategóriás CNC esztergáikról, megmunkálóközpontjaikról, elismert 5 tengelyes gépeikről: “Turn&Mill” és Mill&Turn” illetve az ultrahangos és lézeres technológiákról. Ennek ellenére, mindketten bővíteni kívánjuk a belépőkategóriás gépek családját. Ha takarékos esztergálásról és megmunkálásról van szó, az ECOLINE termékcsalád a megfelelő választás. Az alapötlet a megszokott, kiemelkedő minőségű gépek gyártásában, a folyamatos standardizálásban és megbízható konstrukciókban rejlik, amely verhetetlen az ár/teljesítmény vonatkozásában.

A központi kereskedelmi területek, mint a esztergálás, marás, ultrahang és lézeres megmunkálás mind kiegészültek a gépszerszámok automatizációjával és szoftveres megoldásaival.

Meghívó

Ezúton szeretnénk meghívni Önt, a DMG / MORI SEIKI HUNGARY Kft. megnyító rendezvényére, amely Budapesten kerül megrendezésre március 27. és 30. között. Jöjjön és ismerje meg cégünket és csapatunkat személyesen is. Első kézből tájékozódhat a DMG / MORI SEIKI HUNGARY Kft-ról, az egyesülésről, továbbá szembesülhet legújabb technológiáinkkal 5 darab bemutatótermi gépünkön. A DMG / MORI SEIKI, mint globális szerszámgépgyártó, egyesített erővel majdnem minden fémmegmunkáló alkalmazásban megoldást nyújt.

DMG DMC 635DMG DMU 50 ECODMG DMC 635 CDMG_Csajok

Az egyesülésről:

A GILDEMEISTER AG és Mori Seiki Co.Ltd. – mint két globális szerszámgépgyártó –szorosan együttműködésbe lépett Magyarországon és a világ számtalan más piacán. A GILDEMEISTER csoport és MORI SEIKI Co.Ltd. közötti stratégiai partnerkapcsolat magába foglalja a gyártást, beszerzést, kutatást és fejlesztést, illetve egyes piacokon az értékesítési és szerviz tevékenységeket, finanszírozás biztosításával kiegészítve. A két vállalat, együttműködésük révén, minden kiegészítő erőforrást felhasználva maximálisan biztosítani fogják vevőik sikerét.

Regisztrációs lehetőség az alábbi linken érhető elKattintson ide a regisztrációhoz!

DMG / MORI SEIKI HUNGARY KFT: 1116, Budapest, Vegyész u. 17-25, B. épület
T +36 1 430 1614, F +36 1 430 1615, www.dmgmoriseiki.com
értékesítés és szerviz területén valamint támogatja a DMG / MORI SEIKI Hungary Kft-t a MORI SEIKI termékcsaládra fókuszálva.
Megosztás
[
    ]