Reality Redesigned 5-6-7. epizód

Úgy tűnik, hogy végre kezd beindulni a Reality Redesigned sorozat, és az egyes epizódok egyre gördülékenyebben követik egymást. Az elmúlt két hét során három új rész is elérhetővé vált a sorozatból. Ezek során Jeremy a Cane Creek Cycling Components kerékpár alkatrészeket gyártó vállalathoz látogatott el, ahol épp most tervezik egy új termék házon belüli gyártási folyamatának kialakítását.

Az 5. epizódban Joann Mitchell, a Sandvik Coromant egyik munkatársa fejti ki, hogy mi is szükséges egy ilyen innovatív folyamathoz, milyen problémák merülhetnek fel a gyártás során, és ezeket hogyan lehet megoldani.

A 6. epizódban Jeremy a Cane Creek tulajdonosával, Josh Coaplennel beszélget. Szóba kerül az új alkatrész, valamint azok az érvek is, amiért ezt saját maguk szeretnék gyártani.

A 7. epizód során pedig a Partners in Thinc üzemébe nyerhetünk betekintést, ahol segítenek kialakítani az új alkatrész gyártási folyamatát, és egy megfelelő CAM szoftverrel áthidalni a CAD modellek és a szerszámgépek közti hézagot.