Edgecam újdonságok

Az Edgecam Nagyoló ciklusa simává teszi a jobb megmunkáláshoz vezető utat

Az új Nagyolás ciklus hullámstratégiával, ami nagyobb stabilitást, precízebb megmunkálást és gyorsabb anyag eltávolítást tesz lehetővé, csak egy a piacvezető CAM szoftver, az Edgecam legújabb verziójának számos fejlesztése közül.

Az új Felületkövető ciklusban továbbfejlesztésre került a saroklekerekítések és a 3D felületek megmunkálása.

A marási és esztergálási lehetőségeknek egyaránt hasznára váltak az Edgecam 2012 R1 fejlesztései.

Tekintsünk át néhányat az Edgecam 2012 R1 számos funkcionális és kezelhetőségi fejlesztése közül:

Új Felületkövető ciklus:

Új EdgeCAM felületkövető ciklus

Új felületkövető ciklus

Az új Felületkövető ciklus követi a felületek vezérgörbéit, ezzel jobb felületminőséget biztosítva, támogatja a spirális megmunkálást csökkentve az átállások számát, és összetett felületcsoportokon is használható, így ideális a lekerekítések és a 3D felületek megmunkálásához.

Új nagyolási stratégia hullámmintával:

EdgeCAM nagyolási stratégia

Új nagyolási stratégia

Az állandó szerszámterhelést biztosító fogások és a lágy szerszámpálya minta nagyobb stabilitást, precízebb megmunkálást és gyorsabb anyageltávolítást tesznek lehetővé. Ez hosszabb szerszám éltartamot, állandó anyagba merülést és állandó forgácsterhelést, kiemelkedő anyageltávolítási sebességet és jobb felületminőséget eredményez, aminek köszönhetően elkerülhetőek a további megmunkáló ciklusok.

Az új Horonymaró ciklus támogatja az alaksajátosságokat:

EdgeCAM új horonymaró ciklus

Új horonymaró ciklus

A továbbfejlesztett Horonymaró ciklus támogatja a nemrég bevezetett horonymarási alaksajátosságot. Az alaksajátosság kereső továbbfejlesztésének köszönhetően felismeri azokat a területeket, amelyek megmunkálhatók a horonymaró ciklussal. Egy új opció segítségével megadhatja, hogy 2D-s, 3D-s görbét, vagy testmodellt kíván megmunkálni. Továbbá lehetőség van a gyorsjárati sík, a megmunkálás kezdősíkja és mélysége testmodellhez képest történő asszociatív megadására. Fejlesztéseinek köszönhetően a ciklus lehetővé teszi a horony egyetlen fogással történő megmunkálását, valamint a lejtős anyagba merülést zárt horonyba.

Szegnyereg az Edgecam-ben:

Szegnyereg az Edgecam-ben

Szegnyereg az Edgecam-ben

Az Edgecam 2012 R1 lehetővé teszi a szerszámgép konfigurációk készítését szegnyereg modellel. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók kontrollálhatják a szegnyereg mozgását grafikus módon, és parametrikus, vagy felhasználói szegnyereg grafikákat hozhatnak létre a Kódvarázslóban.

Szimulátor fejlesztések:

Amely a következőket tartalmazza:

• Az előgyártmány frissítése a szimulátor indításakor

• Alternatív szerszámkészlet kiválasztása a szimulációhoz

• Továbbfejlesztett szimulációs kimenet.

 

Az Edgecam egy piacvezető CAM rendszer az NC forgácsolás programozásához. A páratlanul egyszerű alkalmazásának és a kifinomult szerszámpálya generálásnak köszönhetően az egyetlen CAM rendszer, amelyre szükség lehet a maráshoz, esztergáláshoz és maró/esztergáló megmunkálásokhoz.

Napjaink kemény piaci versenyében az automatizálás a legfontosabb tényező a programozási idő csökkentéséhez és a hatékonyság maximalizálásához. A rendkívül széleskörű kutatás és fejlesztés biztosítja, hogy az Edgecam évi két új verziója lehetővé tegye a felhasználók számára a CNC gépeik teljesítményének, valamint a CAM folyamataiknak a maximális kihasználását, fenntartva a versenyképes pozíciót.

Bővebb információért az Edgecam rendszerről látogasson el a www.graphit.hu oldalra, vagy a www.edgecam.hu weboldalra.

 

Megosztás
[
    ]