A Thomson Reuters a FANUC-ot a legnagyobb világszintű innovátorának nevezte

FANUC a top 100-banFANUC Corporation a világ legváltozatosabb CNC rendszereinek , robotjainak és gépszerszámainak gyártója nemrég megnevezésre került a 2011-es TOP 100-as Globális Újítók listájában a Thomson Reuters által. Ez az új Thomson Reuters program egy olyan kezdeményezés, amely elismeri a világ leginnovatívabb szervezeteit azok szabadalmi adatainak elemzésének eredményeképpen, valamint kapcsolódó mérésekkel egy szabadalmaztatott módszertanban.

Thomson Reuters Top Global InnovatorsSM program értékeli a cégek újító teljesítményét, jelentős mértékű találmányait, és azokat akik olyan fejlesztéseken dolgoznak amelyek mások által elismert újításoknak számítanak az egész világon, valamint akiknek a találmányai világszinten védettek fontosságuk miatt.

A Thomson Reuters Top Global InnovatorsSM módszere négy alapvető kritériumon alapszik: sikeresen engedélyezett szabadalmak %-a, szabadalmi összetételének globális részesedése, szabadalom befolyása az irodalmi idézetekben, és összesített szabadalmi mennyiség. Az egyenrangú-megfigyelési módszertanok  végrehajtásánál az alábbi elveket használják:

–           a Thomson Reuters Derwent World Patents Index® (DWPI),

–          Derwent Patents Citations Index™,

–           Quadrilateral Patent Index™,

–          a Thomson Innovation®,

–          és az IP és intelligens együttműködési platform.

 

Ez a második legmagasabb újító elismerés, melyet a FANUC kapott 2011-ben. A Forbes magazine is megnevezte a FANUC-ot, mint a 100 legnagyobb gyár egyike a “Világ Leginnovatívabb Cég” listájában.

Az 1956-os kezdetek óta a FANUC, nagymértékben hozzájárul a gépi szerszámok automatizálásához, valamint úttörő szerepe van a CNC felszerelések fejlesztésében is. A FANUC innovative technológiája egy világméretű gyártási forradalomhoz járult hozzá, mely az egyszerű gépekből alakította ki a teljes gyártósorok automatizálását. Ma, a FANUC-nak több mint 600 mérnöke dolgozik kutatás-fejlesztés területén, hogy a legmegbízhatóbb, leghatékonyabb, és innovatív CNC rendszerek elérhetőségét nyújthassa ügyfelei részére – biztosítva a legkisebb TCO-t (Tulajdonosi Teljes Költség)

50 év tapasztalattal és több int 2.200.000 CNC és 220.000 robot világszerte történő aktiválásával, a FANUC tagadhatatlan vezére a CNC egységeknek és Robotoknak.

(Top 100 Global InnovatorSM, Derwent World Patents Index® (DWPI), Derwent Patents Citations Index™, Quadrilateral Patent Index™ and Thomson Innovation® mindegyike bejegyzett védjegye a Thomson Reuters-nek.)

 

A Thomson Reuters-ről

A Thomson Reuters a világ vezető forrása az intelligens információknak mind az cégek mind a szakemberek számára. Összekapcsolják az ipari elvárásokat az innovatív technológiával, hogy a lehető legjobb információk szállításával segíteni tudják a  döntéshozókat a pénzügyi, jogi, adó és számviteli, egészségügyi, tudományi és média piacokon. Mindezt a világ egyik leghitelesebb hírszervezetének támogatásával. New York-i központjukkal és londoni és eagani (Minnesota) fő működési pontokkal a Thomson Reuters több mint 55.000 munkavállalót foglalkoztat, és további 100 országban tevékenykedik. A Thomson Reuters részvényeit jegyzik a torontói és new york-i tőzsdék. További információért keresse fel honlapjukat: www.thomsonreuters.com