Reality Redesigned 3-4. epizód

Újabb két Reality Redesigned epizód került fel az Edge Factor oldalára. A harmadik és negyedik részben Jeremy folytatja a zsűri bemutatását és a műsor további előkészítését, melynek során ellátogat az Intense Cycles kerékpárgyárba és felkeresi Mike Montgomery-t is.

A harmadik epizódban Jeff Steber, az Intense Cycles tulajdonosa mutatja be a különféle vázak gyártási folyamatát, miközben körbevezeti Jeremy-t az üzemen. Elmondja, hogy az amerikai gyártás kulcsa a hatékonyság, amelyet ők az összes alkatrész házon belüli gyártásával és összeszerelésével érnek el. Jelenleg fémből készült vázakkal foglalkoznak, de szerinte ez szénszálas anyagokból is megvalósítható lenne, amennyiben valaki kidolgozna hozzájuk egy hatékony gyártási módot.

A negyedik epizód egy építés alatt álló versenypályán játszódik, ahol Jeremy Mike Montgomery-t kérdezi az ő elvárásairól, és arról, hogy mi alapján fogja pontozni az egyes pályamunkákat. Elmondása szerint a három legfontosabb dolog, hogy egy ötlet legyen eredeti, a megvalósított termék legyen használható, valamint, hogy piaci igény is legyen rá.