Oktatás az igények alapján

dmg mori seiki egyetemMivel a jelenlegi ipari helyzetben nagyobb szükség van a megfelelő szakértelemre, mint bármikor korábban, a DMG / Mori Seiki úgy döntött, hogy megnyitja saját DMG Mori Seiki Egyetemét. Elsődleges céljuk természetesen, hogy a potenciális gépkezelőkből magasan képzett szakértőket faragjanak, melyhez a hagyományos üzemi és tantermi tanfolyamok mellett immár egy innovatív online oktatási felület is segítséget nyújt.

A hagyományos oktatási tanfolyamok esetében az érdeklődők átfogó CNC programozási, gépkezelési és karbantartási programok közül választhatnak. Az egyes kurzusok megtekinthetők a hivatalos weboldalon, ahol külön kategóriában találhatók meg a DMG és a Mori Seiki szerszámgép modellek. Fontos kitétel, hogy ezeket a tanfolyamokat csak már meglévő DMG / Mori Seiki CNC szerszámgéppel rendelkező ügyfelek igényelhetik.

Az egyetem legnagyobb újítása azonban a www.dmgmsuondemand.com oldalon elérhető online oktatási felület, amely tökéletes alternatíváját jelenti a hagyományos képzéseknek. Itt a hallgatók saját tempójukban, folyamatos felmérések mellett sajátíthatják el azokat az ismereteket, melyekre a mindennapi munkák során szükség lehet.

Számos cég szembesül azzal a problémával, hogy bár sokkal jobban képzett munkaerőt szeretne, nem tud időt szakítani az alkalmazottak továbbképzésére. Azzal ugyanis túl sok olyan időigényes teendő merül fel, mint az egyének felmérése, a kurzusok összeválogatása és az oktatók leszervezése, melyekre manapság nincsen szabad kapacitás. Ebben az esetben jelenthet ideális megoldást az online képzés, ami a statisztikák alapján ötöd annyi idő alatt 150%-os tudásszint növekedéshez vezet.

A DMG Mori Seiki Egyetem online programjának nincsen kezdő- és záró időpontja, így a regisztráltak olyan időbeosztásban és annyi ideig férhetnek hozzá a több, mint 140 órányi oktatási anyaghoz, ami számukra a legoptimálisabb.

Az online szerszámgép kezelési kurzusok itt érhetők el, míg az online szerszámgép programozási csomagok az alábbi linkre kattintva tekinthetők meg. Az érdeklődőknek továbbá lehetősége van egy demo felület kirpóbálására is, mielőtt komolyabb összeget költene el az oldalon.

dmg mori seiki egyetem