Battle of the Classes verseny

battle of the classes

Battle of the Classes

2012 január 9-én egy új Facebook nyereményjáték veszi kezdetét, amely egészen január 31-ig fog tartani. Az Edge Factor csapata által rendezett verseny neve nem más, mint Battle of the Classes, vagyis az osztályok csatája.

A kiírás szerint minden osztálynak vagy iskolának, aki részt akar venni, nem kell mást tennie, mint csinálni egy Facebook profilt (vagy használni a már meglévőt) és posztolni valamit az Edge Factor falára. Miután ez megtörtént, akkor kezdődik maga a verseny, melyben minél több hallgatót rá kell venni arra, hogy kommenteljenek erre a posztra. A január 31-et követő zárás után az az osztály vagy iskola nyer, amelyik posztjára a legtöbb komment érkezett. Természetesen minden személy csak egyszer kommentelhet egy adott posztra.

A nyertes osztályban mindenki gazdagabb lesz egy saját Reality Redesigned pólóval, valamint közösen egy Drift kamerára is jogosultak, amennyiben az átvétel után egy rövid videót készítenek vele. Az így leforgatott anyagot a szervezők egy későbbi Reality Redesigned epizód során terveznek majd felhasználni.

Az Edge Factor Facebook profilja az alábbi linken keresztül érhető el.