Közös házi kiállítás a DMG Hungary és a Walter Hungária Kft. jóvoltából

A DMG Hungary és a Walter Hungária Kft. közös kiállításán közel 100 érdeklődő jelent meg

A DMG Hungary és a Walter Hungária Kft. közös kiállításán közel 100 érdeklődő jelent meg

November 10-én, csütörtökön, a DMG Hungary a Walter Hungária Kft. szerszámgyártó céggel közös házi kiállítást rendezett, melyen a CNCMedia csapata is részt vett. A délelőtti és délutáni csoportban közel száz érdeklődő vett részt a DMG és a Walter gépekről, szerszámokról, és a Hannoveri kiállítás kiértékeléséről szóló bemutatján. A jelenlevők két élő megmunkálás szem- és fültanúi is lehettek, ugyanis a kiállítók így akarták prezentálni, milyen jól is illenek a Walter szerszámok a DMG gépekbe.

A rendezvényt Dorin Schäffer, a DMG Hungary ügyvezetője, és Dr Dmitry Andreev, a Walter Hungária Kft. ügyvezetője nyitotta meg. A DMG területi képviselője, Csizmadi László ismertette széles termékpalettájukat, többek között a CTX 310 V3 eco, és a DMC 635 V eco beszálló kategóriás gépeket is, melyeken később a megmunkálás folyt.

A Walter Tools részéről Soós András értékesítési vezető adott részletesebb tájékoztatót, majd pedig Pusztay Gábor műszaki menedzser mutatta be a legújabb szerszámokat és lapkákat, melyek közül néhány a Tiger-Tec Silver szerszámcsaládját erősíti. Az ezüstös színükről felismerhető lapkacsalád tagjai új forgácstörő megoldásokkal és kialakításokkal tovább növelik a szerszám-élettartamot, valamint csökkentik a szerszámgép terhelését, a repedési hajlamot, és emellett a rezgések csökkentésében is sikereket érnek el. A megmunkálás során a bemutatóban ismertetett lapkák közül az FP5 Wpp20S és az MP3 Wpp20S is használatba került, de olyan termékek ismertetőjét is hallhattuk, melyek csak 2012 januárjában jelennek meg a piacon.

 

A DMG gépek Walter szerszámokkal

A DMG gépek Walter szerszámokkal

A rendezvény utolsó hivatalos részeként az érdeklődők projektoron kivetítve követhették a megmunkálást, melynek irányításáról Szűcs Ferenc, a DMG mérnöke gondoskodott.

Ajánljuk képgalériánkat, melyet a helyszínen készített fotókból állítottunk össze.