Négy új Mazak technológiai központ Európában

A Mazak a közelmúltban jelentette be négy új technológiai központ felépítését az Európában fontos stratégiai helyszíneken. A négy létesítmény közül egy Lipcsében, Kelet-Németországban, egy Düsseldorfban, Nyugat-Németországban, egy Katowicében, Dél-Lengyelországban, egy pedig Prágában, Csehországban lesz megtalálható.

Az új lipcsei technológiai központ 1765 négyzetméteres alapterülettel fog rendelkezni, amiből 760 négyzetmétert tesz majd ki a cég bemutatóterme. Itt nyolc szerszámgép lesz folyamatosan megtekinthető az ügyfelek számára, amikhez egy nyolc fős, felkészült mérnökökből és szakemberekből álló kiszolgáló személyzet is tartozik majd.

A düsseldorfi létesítmény a jelenlegi ratingeni technológiai központot fogja leváltani. Ez az új központ 2591 négyzetméter alapterületű lesz, melyben egy szintúgy 760 négyzetméteres bemutatóterem kap majd helyet. Az ide átköltöző 37 fős, értékesítőkből, mérnökökből és szervízesekből álló gárda fog a teljes észak- és közép-németországi ügyféltámogatásért felelni.

Mazak központok Európa-szerte

Az új technológiai központok kialakítása szorosan követni fogja a már régóta sikeresen üzemelő, és a cég európai központjaként is szolgáló, worcesteri technológiai központ struktúráját. Ez a négy új központ hűen tükrözi a Mazak elszántságát, amivel a legmagasabb szintű szolgáltatást szándékozik biztosítani egész Európában.

A lipcsei központ megnyitására valamikor 2011 végén fog sor kerülni, amit szorosan követ majd a düsseldorfi, a katowicei és a prágai létesítmény átadási is 2012-ben.