A Fanuc összevonja az egész európai szervezetét egyetlen szervezetté

Olaf Gehrels vezeti majd az új Fanuc Luxembourg Corporation-t

Olaf Gehrels a Fanuc Luxembourg Corporation vezetője

Echternach, Luxemburg – A Fanuc újjászervezi, hatékonyabbá teszi működését az európai piacon.  A különböző részlegek minden korábbi munkája Európa szerte egy társasággá formálódik, a Fanuc Luxembourg Corporation-be (FLC), echternachi székhellyel, Luxemburgban. Olaf Gehrels – aki hosszú éveken át vezetője volt a Fanuc Robotics európai szervezetének- lett megbízva az FLC irányítására.

Ez az átalakítás a Fanuc összes európai részlegét érinti, így a Fanuc Robotics (ipari robotok), Fanuc FA (automatizálás, CNC rendszerek és hajtások) és a Fanuc Robomachine Europe (forgácsoló gépek, elektronikus fröccsöntő gépek és szikraforgácsoló gépek) egy anyavállalat égisze alá kerülnek.

Olaf Gehrels kijelentette, hogy “Ezt a régóta tervezett átalakítást az erős pozíciónk teszi lehetővé”. A Fanucnak európa szerte 800 alkalmazottja van és az összesített éves bevétele 600 millió Euró.

A regionális szervezeti struktúrák a különböző képviseletekkel mint például Fanuc Robotics Deutschland GmbH, Fanuc FA Deutschland GmbH és Fanuc Robomachine Europe GmbH megmaradnak. Ahol ésszerű, ott európai szinten szerveződött csoportok fogják támogatni az irodákat, csakúgy mint az autóipari területen és arra hivatottak, hogy nemzetközi támogatást nyújtsanak.

Fanuc Luxembourg Corporation elnöke Olaf Gehrels egy karcsúbb szervezetté szeretné formálni a Fanuc-ot: “A növekedési céljaink egy világos cégstruktúrát követelnek. Ennek ellenére mobilisnak kell maradnunk regionális szinten, egy erős szervezet képét kell mutatnuk európa szerte.”

Ahogy mindig is, a FANUC sikere az Európai piacon ugyanúgy függ az elkötelezett, motivált munkatásaktól, mint a számtalan elégedett ügyféltől, akiknek meggyőződése a FANUC minőség, és értékelik az olyan előnyöket, mint a termékek feltétlen megbízhatósága és a saját nyelvükön nyújtott technikai támogatás, amit a FANUC Európaszerte nyújt. Ahogy Gehrels úr hozzátette: “A kulcs a sikerünkhöz a bizalmas viszony, ami ügyfeleinkhez köt bennünket.”

 

A FANUC-ról,

Japánban a Fuji hegy lábánál található a FANUC Corporation főhadiszállása, mely a világ legszerteágazóbb „Gyár automatizálását” támogató Robotok és Robotgépek egyik legnagyobb előállítója. 1956-os megalapítása óta a FANUC nagymértékben hozzájárult a szerszámgépek automatizálásához, mintegy úttörője a „számvezérlésű” eszközök fejlesztésének. A FANUC technológia nagymértékben hozzájárult az egész világra kiterjedő gyártás-forradalomra, melynek hatására az egy gép automatizálásból kibontakozott a gyártósorok teljes automatizálása.  A FANUC elkötelezett híve a hatékony, megbízható és innovatív termékek fejlesztésének / gyártásának.

 

A FANUC FA-ról (Gyártás automatizálás)

A FANUC FA Europe a piac – iparágvezető FANUC CNC rendszerek és megoldások kizárólagos értékesítője, átfogó CNC megoldásokat kíván (ún. egy megállásos vásárlást) ügyfelei részére, mely magában foglalja  az iparágvezető vezérlő egységeket, hajtások, motorok és CO2 lézerek teljes skáláját. A FANUC FA ezen felül ajánl még ügyfelei részére szerviz támogatást, eredeti FANUC alkatrészeket, javítási és gyár automatizálási megoldásokat, valamint gépépítők, továbbértékesítők és végfelhasználók részére tréningeket.