A leginnovatívabb 100-ban a Fanuc

Rengeteg innovatív vállalat mutat be új termékeket, de csak néhány képes olyan újdonságokkal előrukkolni, amely előrelátható növekedéshez és folyamatos kereslethez vezet. A Forbes magazin pont az ilyen cégeket kereste, amikor összeállította “A világ leginnovatívabb vállalatainak” listáját. A legutóbbi számban megtekinthető rangsor 100 céget tartalmaz, köztük a CNC robotrendszerek és szerszámgépek elismert gyártóját, a Fanuc Corporation-t. A Fanuc székhelye Japánban, a Fuji hegy lábánál található, míg a Fanuc Factory Automation America, a vállalat karja az Egyesült Államokban, Illinois államban működik.

A Fanuc FA America elmondása szerint a Forbes lista azokat a világvezető vállalatokat ismerte el, akik a legnagyobb valószínűséggel folytatják majd sikertörténetüket a jövőben. Ezen az átfogó tanulmányon professzorok és tanácsadók dolgoztak az elmúlt nyolc év során, hogy felismerjék pontosan milyen képességek is jellemzik a valódi úttörőket. Munkájuk során meghatározták a vállalatok aktuális értékét és a várható növekedésüket az innovatív termékek fényében. Egy speciális mértékegység bevezetésével ezután már képesek voltak összehasonlítani a piaci szereplőket és fel tudták állítani a Top 100 rangsorát.

“Minden ilyen vállalat magában hordozza az innovációt, amely megfigyelhető az alkalmazottakban, a folyamatokban és a filozófiában. Ez az innováció pedig folyamatos keresletet ébreszt a termékeik iránt a jelenben és a jövőben egyaránt.”

További információ

A Forbes Top 100 innovatív vállalatának listája – http://www.forbes.com/special-features/innovative-companies-list.html

forrás: mmsonline.com