Bátraké a szerencse – WorldSkills London 2011

A WorldSkills London 2011 névre keresztelt versenyt négy napon keresztül tartják a londoni ExCeL London kiállító- és konferencia-központban 2011 október 5. és 8. között.

Több mint 150 000 nézőt várnak az Egyesült Királyság határain belülről és túlról, akik az 53 országból/régióból érkező, 45 témában résztvevő 1000 versenyző munkáit nézhetik végig és nyerhetnek belőle inspirációt.

A nézők saját rátermettségüket is kipróbálhatják jónéhány területen, valamint szakértők is rendelkezésre állnak majd, hogy megosszák tapasztalataikat, tudásukat és szakmai tanácsot adjanak.

 

A rendezvény hat nagy területet ölel fel: gyártás- (és tervezés-) technológiát, építő- és épülettechnikát, szállítást és logisztikát, információs- és kommunikációs-technológiát, közösségi- és személyi szolgáltatásokat, valamint a művészeteket és divatot. Ezeken belül található meg az az összesen 45 kategória, melyekben a versenyzők, és akár Ön vagy csapata is indulhatnak. A gyártástechnológiai szekcióban megtalálható a teljesség igénye nélkül a marás, esztergálás, lemezhajlítás, hegesztés, tervezés, ipari irányítástechnika, fémszerkezetek gyártása, automatizálás és robotika is, melyek lényegében a teljes gépészetet lefedik.

Az előzetes foglalások már elérték a 100 000 jegyes mérföldkövet, ami valóban nagy érdeklődést és magas színvonalat ígér.

A videók az egyes kategóriákat mutatják be röviden, de a témakörökhöz rövid leírások is találhatóak az esemény honlapján.

 

Még van lehetőség egyéni vagy csoportos jelentkezésre, ami szintén megtehető a rendezvény oldalán.

forrás: worldskillslondon2011.com

További információ

WorldSkills London 2011: http://www.worldskillslondon2011.com/