Elérhető a SolidCAM 2021 SP2 a SolidCAM licensszel rendelkező ügyfelek számára

A SolidCAM 2021-ben bemutatkozik az új Tool Table – ToolKit (Szerszámtábla – Szerszámkészlet) funkció (ami különösen fontos maró-esztergagéppel és hosszesztergákkal rendelkező ügyfelek számára), elérhetővé válnak új Sim5X műveletek, amelyek az Edge Breaking (élletörés) és Edge Trimming (élsimítás) funkciókat tartalmazzák, emellett számos, a SolidCAM CAM-moduljaihoz tartozó fejlesztés is debütál.

SC21-PR1

Az új ToolKit használatával közvetlenül a szerszámgyártók felhőalapú szerszám adatbázisaiból lehet a szerszámok 3D-modelljeit importálni, beleértve a szerszámtartókat is. Emellett a szerszám összeállítások is lényegesen leegyszerűsödnek – az új ToolKit a szerszámok valós összeállításának alapján teszi lehetővé a szerszámok összeállítását, valós szerszámtartókkal, kiegészítőkkel, ahogyan a műhelyben is történik.

Az  Edge Breaking a SolidCAM új Sim5X művelete, amely automatikusan felismeri az összes, később lesorjázandó élt, és ütközésmentes szerszámpályát generál. A SolidCAM Edge Trimming  különösen a kompozitok gyártásakor hasznos – a felesleges anyag eltávolítására használható a gyártás során. A Sim5X Auto 3+2 Roughing (3+2 automatikus nagyolás) az összes, Sim5X előfizetéssel rendelkező ügyfél számára elérhető, kiegészítő funkció, amely a gépkezelő beavatkozása nélkül, automatikusan elvégzi a munkadarab nagyolását az összes, lehetséges oldalon.

A SolidCAM 2021 tartalmazza az új SolidCAM Simulator-t, amely lenyűgöző grafikus szimulációkkal támogatja az összes SolidCAM műveletet. Ez a szimulátor többcsatornás szimulációt tesz lehetővé, és az összes, korábbi SolidCAM szimulátor funkcióit integrálja egy egységes, felhasználóbarát kezelőfelületbe.

SC21-PR2

A CIMCO Edit Professional-t (CIMCO professzionális szerkesztő) közvetlenül a SolidCAM 2021-be integrálták, hogy az ipar egyik legfejlettebb G-kód szerkesztőjét tudják a felhasználóknak nyújtani. A CIMCO Edit, az olyan SolidCAM információk, mint például a Tool Table adatok, előgyártmány adatok, célmodellek, készülékek zökkenőmentes exportálásásának köszönhetően, rendkívül hasznos a SolidCAM ügyfelei számára.

A SolidCAM eddig is komoly funkciókkal segítette a maró-esztergagépek és hosszesztergák használatát, amelyet a SolidCAM 2021 még tovább bővít.

“Az iMachining-gel forradalmosítottuk a megmunkálás világát, a bevált gyakorlatok AI-alapú rögzítésével pedig újra meg fogjuk ezt tenni. Ez a technológia újdonságnak számít a CAM-piacon, mi pedig következetesen ezt a célt tűztük ki magunk elé.” – mondta Dr. Emil Somekh, a SolidCAM alapítója és ügyvezető igazgatója, majd hozzátette: “Bízom abban, hogy a SolidCAM lefekteti a CAM-rendszerek jövőjének alapjait.”

SC21-PR3

Michael Leditzky, a SolidCAM Németország műszaki igazgatója meg van győződve róla, hogy a kiváló CAM-szoftveren felül a lehető legmagasabb szintű szolgáltatást és támogatást kell nyújtani az ügyfeleknek. A SolidCAM komoly erőfeszítéseket tesz ennek érdekében a globális és helyi CNC megmunkálási és SolidCAM szakértőkből álló csapatával, akik mind helyszínen, mind online támogatják az ügyfeleiket műszaki kérdésekben és összetett megmunkálási feladataikban.

ForrásSolidCAM

További információ:

A SolidCAM hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]