Elstartolt a Bright World of Metals

A mai napon, június 28-án kezdetét vette az öt napos Bright World of Metals düsseldorfi kiállítás. A rendezvény magában foglalja a GIFA, a METEC, a THERMPROCESS és a NEWCAST szakvásárokat, melyek mindegyike nagy múltra tekint vissza az öntészeti és fémkohászati iparban.

E négy jelentős szakvásár egyesülésével túlzás nélkül mondhatjuk, hogy ez a rendezvény az egyik legmeghatározóbb a szektorban, így a résztvevő vállalatok többsége is ekkora időzíti újdonságainak bemutatását. Ez az idén sem lesz másképp, hiszen az ISRA VISION PARSYTEC egy külön sajtótájékoztatóval egybekötve mutatja be új, SurfaceMaster termékcsaládját. A SurfaceMaster optikai felületellenőrző eszközök nagy teljesítményű, 3D-s felületvizsgálatra képesek. A termékcsalád célja, hogy a következő generációs felületellenőrző és minőségbiztosítási eszközök meghatározó alapja legyen.

Erre a nagy hagyománnyal rendelkező kiállításra a szektor minden jelentős vállalata kilátogat. Ilyen például a Titus is, aki több mint 30 éve foglalkozik öntőgépek, szerszámok és egyedi gyártású cink alkatrészek gyártásával. A Titus az idei rendezvényen mutatja be legújabb, automatikus ingot adagoló rendszerét, amely nagy előnyökkel szolgál a nagy volumenű öntészet jobb folyamatszabályozásának és a hatékonyabb munkaerő felhasználásnak köszönhetően.

A régi vállalatok mellett természetesen mindig jelennek meg újonnan debütáló cégek is. A Columbus McKinnon Engineered Products GmbH egy németországi központú, hajtástechnológiával foglalkozó vállalat, amely most vesz részt először ezen a rangos eseményen. Standjukon bemutatják az aktuátortechnológia legújabb vívmányait, valamint az acél-, vas- és alumíniumipari alkalmazásokhoz készített egyedi tervezésű megoldásaikat.

További információk:

Bright World of Metals a CNCMedia archívumában: http://www.cnc.hu/2011/02/bright-world-of-metals/
Birght World of Metals a Tudástárban: http://www.cnc.hu/tudastar/?event=bright-world-of-metals
A Gifa hivatalos honlapja: http://www.gifa.com/
A Metec hivatalos honlapja: http://www.metec.de/
A Thermprocess hivatalos honlapja: http://www.thermprocess.de/
A Newcast hivatalos honlapja: http://www.newcast.com/