Ma kezdődik a MACH-TECH 2011

Az ipar és a gazdaság fontos szakterületeire összpontosít a Mach-Tech és az ELECTROcom szakkiállításokat kísérő szakmai rendezvények keretprogramja.

Az egy évtizedes jubileumát ünneplő Mach-Tech Nemzetközi gépgyártás-technológiai és hegesztéstechnikai szakkiállítás, és társrendezvénye a megújult ELECTROcom Nemzetközi ipari elektronikai, kommunikáció- és elektrotechnikai szakkiállítás 2011. május 17 – 20. között az innovációk széles kínálatával várja az érdeklődő szakembereket a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.
A szakma apraja és nagyja egyaránt képviselteti magát a szakkiállításokon, így a szakmai látogatók teljes képet kapnak az iparág aktuális helyzetéről. A piacon tapasztalható pozitív elmozdulásnak köszönhetően a legutóbbi rendezvényen résztvevő kiállítók mellett visszatértek a 2009-ben távol maradók is. Így együttesen 9 ország 311 kiállítója több, mint 10.000 m2-en mutatja be újdonságait.

Mindkét rendezvényt igen sokrétű és gazdag szakmai program kíséri, ahol az újdonságok mellett a látogatók hasznos információhoz juthatnak az ipari ágazatok jövőjéről, a válságból kivezető lehetőségekről, innovatív megoldásokról, a pályázati lehetőségekről és a szakképzésről.
A színvonalas konferenciaprogramok mellett az „A” és a „D” pavilonokban kialakított Kiállítói Fórumok is fontos helyet foglalnak el kísérő szakmai rendezvények programjában.

A kísérő szakmai rendezvények részletes programját az érdeklődők a kiállítások honlapjain, a www.mach-tech.hu és www.electrosalon.hu oldalon találják. Ugyanezen a honlapon regisztrálhatnak a jubileumi Mach-Tech és a megújult ELECTROcom kiállítások díjmentes látogatására.