Leica M50 és M80 sztereó mikroszkópok

A Leica M50 és M80 sztereó mikroszkópok a legújabb és legfejlettebb generációját képviselik az igen közkedvelt Leica M sorozatnak. A páratlan optikai minőségnek, a számos speciális kiegészítőnek és az alkatrészek finoman összehangolt működésének köszönhetően ezekkel a készülékekkel a legszokatlanabb kihívások is könnyedén kezelhetők.

A Leica M50 6,3x – 40x -ig terjedő nagyítási tartománnyal és nagy ismétlési pontossággal rendelkezik a sorozatos mérések, ellenőrzések tökéletes elvégzésének érdekében. A műszer öt könnyedén beállítható pozícióval rendelkezik, melyek bármelyike elérhető anélkül, hogy a felhasználónak le kéne vennie a szemét az okulárról. Ezeknek a pozícióknak köszönhetően az eredmények összehasonlíthatósága is biztosított, legyen szó fotó készítésről, vagy közvetlen mérésről.

8:1-es zoom optikájával és 7,5x – 60x -ig terjedő nagyítási tartományával a Leica M80 a rutin alkalmazások legtöbbjénél kitűnően alkalmazható. Az M80-as nagy látószöggel rendelkezik, így a minták még nagy munkadarabok esetén is kielemezhetők anélkül, hogy elveszne az egész tárgyra való rálátás.

Ez a mikroszkóp család hosszú éveken át tartó kemény munkavégzésre lett kifejlesztve, így ötvözve képességeiket a speciális kiegészítők hadával és a következő generációs, LED gyűrűs megvilágítási lehetőségekkel, biztos, hogy a legnagyobb igényű felhasználók lenyűgözésére is képesek.

forrás: www.leica-microsystems.com

Megosztás

Papp Oliver

A CNCMedia alapító főszerkesztője. CAD szakértő. Legújabb generációs szerszámgépekről, technológiai fejlesztésekről, szoftveres megoldásokról, valamint legfontosabb hazai és külföldi rendezvényekről ír 2008 óta. 

Tags:

[
    ]