Amada Mi8

Az Amada Mi8 öttengelyes megmunkáló központját összetett, több műveletből álló munkadarabok gyártására tervezték az olyan, nagy pontosságot igénylő iparágak számára, mint az orvosi vagy a repülő és űripar.

A többtengelyes műveletek és a beépített szerszámcserélő igen rugalmassá teszi a berendezést, könnyedén kielégítve az új technológiák kifejlesztésén dolgozó vállalatok igényeit is. Elektromos hibrid és hidrogén üzemű motor alkatrészei, valamint az új generációs dízel rendszerek alkatrészei is egyaránt az elérhető legnagyobb pontossággal gyárthatók az Mi8 segítségével.

Az Mi8 az öntvényiparban is számos nagyszerű lehetőséggel szolgál. Használatával könnyedén lehet kis sorozatszámban szén és réz elektródákat gyártani, akár felügyelet nélkül is, mindössze egy egyszerű robotot kell a rendszerhez csatolni.

A B-tengely 270 fokos mozgástartománya pedig még tovább növeli az Mi8 többtengelyes képességeit. A piac egyre növekvő igényeinek megfelelően a rendszer 20 férőhelyes szerszámcserélővel rendelkezik. Az eszterga főorsó 8000 ford/perc-re képes, a maró főorsó pedig maximálisan 20 000 ford/perc-re, miközben egy befogásban akár öt felület is megmunkálható az Mi8 segítségével.

forrás: www.amadawasino.com