Leica DVM digitális mikroszkópok

Leica DVMA Leica Microsystems a mobilitás és a gyorsaság új dimenzióit nyitja meg a frissen bevezetett DVM digitális mikroszkóp sorozatával. A Leica DVM szériás mikroszkópjai közvetlenül egy nagyfelbontású monitor jelenítik meg a vizsgált tárgy képét. A kompakt nagyító optikával az igazán nehezen hozzáférhető területek is könnyedén megvizsgálhatók, szemben a hagyományos mikroszkóp technológiákkal. Ezek a digitális mikroszkópok amellett, hogy kitűnő, csúcsminőségű optikával rendelkeznek, számos 2D-s és fejlett 3D-s mérőfunkciót is kínálnak.

Leica DVM5000

A minőségellenőrzés során általában egy mintát helyeznek a mikroszkópba, amelyen végrehajtják a szükséges vizsgálatokat és elemzéseket. Sok esetben azonban a munkadarab nem szállítható és a mintavétel sem megengedhető, a kiértékelés csak roncsolásmentesen történhet. A Leica DVM5000 kifejezetten ezekre az esetekre lett tervezve. Ez az eszköz könnyen hordozható, mivel az optikából, a monitorból és a kiértékelő számítógépből álló digitális mikroszkóp pár módosítással egy kompakt könnyen szállítható rendszerré alakítható.

Leica DVM3000

A Leica DVM3000 minden szükséges tulajdonsággal rendelkezik a csúcsminőségű képek készítéséhez: nagyító optika, nagyteljesítményű digitális kamera, beépített fémhalogén megvilágítás, és szabványos csatolófelületek a PC és a monitor számára, hogy a rögzített adatok azonnal továbbküldhetők legyenek a későbbi elemzések számára. Moduláris felépítésének köszönhetően ez a digitális mikroszkóp számos alkalmazási területen megállja a helyét.

Leica DVM2000

A Leica DVM2000 az ideális belépő szintű digitális mikroszkóp. Ez a szabványos alkatrészeket felhasználó modulos rendszer a nagyító optikából, a digitális kamerából és a feldolgozó szoftverből épül fel. A DVM2000 opcionálisan választható kiegészítők széles tárházával rendelkezik, hogy megfelelően ki tudja elégíteni az ügyfelek egyéni igényeit.

forrás: Leica