Kompakt kétorsós eszterga

Kétorsós esztergaA Fuji bemutatta a párhuzamos orsókkal felszerelt CSD-300-at, amelynek célja, hogy a lehető legtöbb anyagot kezelje egy igen kicsi ökológiai lábnyom mellett. Hogy 200×100 mm átmérőjű és 5 kg tömegű munkadarabokat is képes legyen megmunkálni a CSD-300 hidraulikus rögzítésű betöltővel és választható 200 mm-es vagy 250 mm-es tokmánnyal rendelkezik. A megerősített szerkezet és a 2 260 mm széles alapzat biztosítja a gép komoly vágási képességeit.

Ezt az esztergát változatos alkatrészek gyors és pontos megmunkálására tervezték. A revolverfej indexálási ideje 0.26 másodperc, miközben a két 100 mm átmérőjű főorsó 11-15 kW nagyteljesítményű motorokkal van felszerelve. A főorsó középvonalához való pozícionálásról egy háromtengelyes descartes típusú robot gondoskodik.

A gyártó több felhasználóbarát funkciót is kiemelt, mint például az automatikusan lekapcsoló LED-ek, melyekkel energia takarítható meg, valamint, hogy a berendezés összes karbantartó eszköze is egy helyre lett beszerelve.

forrás:www.mmsonline.com