Holzher Pro-Master S

A Pro-Master S CNC megmunkáló központtal a Holzher a tökéletes belépő osztályú gépet kínálja a CNC technológia iránt érdeklődő modern faipari gyártók számára. A legjobb minőség, praktikusan összeállított eszközök, letisztult és ergonómikus vezérlés, valamint nagyon előnyös ár/teljesítmény arány. Ezek mind a Pro-Master S megmunkáló központ legfontosabb jellemzői.

Holzher Pro Master S
A hegesztett váz szerkezet és az edzett prizmatikus vezetékek biztosítják még hosszútávon, nagy terhelések mellett is a magas színvonalú, precíziós megmunkálást. A Pro-Master S nagy rugalmassággal rendelkezik főként a vázszerkezetek megmunkálásának területén.

A Pro-Master S egyenként kezeli a megmunkálásokat. A moduláris x-tengely minden probléma nélkül lehetővé teszi a non-stop megmunkálást, ezáltal biztosítva a magas termelékenységet. Az y-tengely méretei és a megmunkáló fej kompakt kialakítása nagy munkatartományt tesz lehetővé, így a nagy munkadarabok is könnyedén megmunkálhatók. A z-tengely két lépcsős, maximum 325 mm-es lökethossza pedig lehetővé teszi a vastag munkadarabok megmunkálását is.