Safan E-Brake élhajlítógépek

A Safan E-Brake második generációs CNC élhajlítógépei a már világszerte bizonyított E-Brake technológia jelentősen továbbfejlesztett képviselői. A Safan E-Brake készíti a legpontosabb és legegyenletesebb hajlított éleket a megmunkálási tartomány teljes hosszán.

E-Brake 25T-100T

Safan E-Brake 150A 25T és 100T közötti CNC élhajlítók moduláris felépítéssel rendelkeznek, ezzel is biztosítva a berendezés hatékonyságát. Fontos jellemzőjük a nagyobb idomszer és az új hátsó idomszer. A felső keretben elhelyezett egyedi, szabadalmaztatott görgős mozgatórendszer biztosítja az erők egyenletes eloszlását. A berendezés lehetővé teszi akár a 20 mm/sec sebességű élhajlítást is, így ennek a sebbességnek és a Safan Touch Screen vezérlőpanelnek köszönhetően a ciklusidők átlagosan 30%-al, az energiafogyasztás pedig 50%-al csökken.

E-Brake 150T-200T

Az óriási E-Brake 200T modell bemutatása a Safan számára megnyerte  a 2006-os Techni-Show innovációs díját. Ez a koncepció, hogy 200 tonnányi nyomóerővel, 4 méter hosszú tartományban végeztek mgemunkálást egy fontos lépést jelentett a lemezalakítás evolúciójában. A szilárdan kialakított hátsó idomszer az élhajlító teljes munkatartományában üzemel. Ezek a gépek is élvezik a Safan E-Brake technológia egyedi előnyeit, mint az említett 30%-al rövidebb ciklusidők, az 50%-al kisebb energiafelhasználás, az olaj nélküli üzem, az alacsony zajszint és a beépített Touch Screen vezérlőpanel.