Mazak Integrex j200

Mazak Integrex j200A Mazak Integrex sorozatával úttörőnek számít az esztergálás és a CNC megmunkáló folyamatok egy gépbe való integrálásában. Világszerte több, mint 10 000 beüzemelt Integrex megmunkáló géppel a Mazak-é a vezető pozíció ebben a piaci szegmensben. Ezt az előnyüket pedig még tovább szeretnék növelni az idén bevezetett új Integrex j-sorozattal.

A j-sorozat CNC gépeit azoknak a felhasználóknak ajánlják, akik a többfunkciós berendezéseket eddig drágának és túl összetettnek gondolták, olyan funkciókkal, amiket nem is tudnak igazán kihasználni. Az Integrex j-széria pontosan ezeknek az aggodalmaknak az orvoslására lett kifejlesztve. Ez a belépő osztályú gép jelentheti az első lépést a többfunkciós megmunkálások felé több ezer kis és középvállalkozás számára.

Az Integrex gépek legfőbb előnye, hogy akár igen kis darabszámú sorozatokat is gazdaságosan lehet velük gyártani. Ez alól a j-sorozat sem kivétel, amely átlagosan 64%-al rövidebb idő alatt készít el egy alkatrészt, összehasonlítva a hagyományos esztergát és megmunkáló központokat használó rendszerekkel.

A széria első gépét, a Mazatrol Matrix-al felszerelt Integrex j200-at a MachTech 2010 gépészeti kiállításon mutatták be.