Bemutatkozik a Mach széria

Mach 2 – A klasszikus vízvágó

A Flow Mach 2 szériája ötvözi a megbízhatóságot és a rendkívüli értéket, hogy Ön is sikeres lehessen vízsugaras vágórendszerével. A könnyen kezelhető FlowMaster vezérlésnek köszönhetően a Mach 2 rendelkezik a hagyományos vízvágó gépek minden tulajdonságával és előnyével. A rendszer emellett lehetőséget ad a felület módosítására és igény szerinti testreszabására.

A Mach 2 sorozat gépei robosztus szerkezeti felépítésűek, melyek teljesítményére mindig lehet számítani.

Mach 3 – A világ legnépszerűbb vízvágója

A Mach 3 széria hírneve magáért beszél, ha a teljesítményről van szó. A világ legnépszerűbb vízsugaras vágógépe több konfigurációban és méretben is elérhető. A berendezés összeállításánál a legmegbízhatóbb szivattyúk és a legfelhasználóbarátabb szoftverek közül választhat, és egy olyan kompakt gépet kap eredményül, amivel rengeteg értékes négyzetmétert megspórolhat.

Mach 4 – A vízsugaras technológia csúcsa

Ha egy olyan vízsugaras vágógépet keres, ami túltesz minden társán, akkor a Mach 4 az Ön választása. Vágjon gyorsabban, növelje a termelést, csökkentse kiadásait, és tegye mindezt az elérhető legfejlettebb vízsugaras technológiával. Ez a rendszer úgy lett tervezve, hogy az Ön berendezése a lehető leghatékonyabban dolgozzon, és a lehető legrugalmasabb szolgáltatásokat biztosítsa a vízsugaras vágás területén.