Pedrazzoli Bend Master 45 MRVE

A Pedrazzoli IBP világvezető a csövek és a fém idomok vágására, hajlítására és alakítására alkalmas szerszámgépek és berendezések gyártásában.A cég a közelmúltban új modellekkel szélesítette portfólióját, főleg a hajlítógépek területén, melyekkel az ágazat viszonyítási pontjává kívánnak válni.

Bend Master 45 MRVEA Pedrazzoli az új Bend Master 45 MRVE-t (újszerű fejkonstrukcióval), az új Bend Master 76 EB-t (olyan iparágak számára, ahol a gyorsaság, a pontosság és az ismételhetőség elengedhetetlen) valamint az új Bend Master 120 és 168 EB-t mutatja be a piacon.

A Bend Master 120 EB és a Bend Master 168 EB különösen alkalmas nagyméretű csövek és idomok hajlítására, valamint kiváló választ kínál a gépjárműipar igényeire. A kifinomult csavarodó fej három interpolált tengely használatát teszi lehetővé, ami a különböző síkokon való hajlítások lehetőségével párosítva igen kivételes végtermékekhez vezet, főleg olyan iparágakban, ahol a formák bonyolultak, a megvalósítandó rádiuszok azonban kicsik. A tömeggyártásban, ahol a pontos ismételhetőség elengedhetetlen, fontos tényező, hogy a berendezés összes tengelye és az orsó helyzete is interpolált.

www.pedrazzoli-ibp.com